Leuk dat jullie even een kijkje komen nemen bij groep 5!

Groep 5 is een leuke,  hardwerkende, gezellige groep jongens en meiden met 2 juffen. Op maandag en dinsdag is juf Anouk er en op woensdag, donderdag en vrijdag komt juf Pauline.

In groep 5 leren we onder andere klokkijken en de tafels maar doen we ook andere dingen zoals Topondernemers, Blits, hockeyen op het schoolplein en hebben we cultuuruitjes. Verder lachen we veel en houden we van grapjes.

Op deze pagina is regelmatig nieuws te vinden en laten wij weten wat we allemaal gedaan hebben!

======================================================================

Workshop Vissen gipsen

Woensdag 19 september heeft groep 5een workshop Vissen gipsen gehad. De kinderen mochten eerst een vis op een stuk karton tekenen. Nadat ze de vis hadden uitgeknipt mochten ze de vis met kleine strookjes gips beplakken en vervolgens verven. Ze vonden het en superleuke workshop!