Schoolactiviteiten

Creamiddag groep 5 en 6, 27-03-2018

Klik hier voor foto's

Creamiddag groep 7/8

Vrijdagmiddag 16 maart werd er door groep 7 en 8 weer ijverig getimmerd, gezaagd, geknipt en geplakt. En de resultaten mogen er weer zijn!
klik op de foto voor meer foto's.

Cultuur

Op 6 maart hebben de groepen 7 en 8 een bezoek gebracht aan het museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam.
In groepjes werden we in een uur tijd door het museum geleid waarbij de gids zich liet leiden door onze interesses en vragen. Zo zag de ene groep een echte Rembrandt en een andere groep een van Gogh of Mondriaan. De kinderen en de juffen hebben hun ogen uitgekeken en geluisterd naar alle interessante verhalen die bij de kunstenaars hoorden. Nooit geweten dat Rembrandt het liefst mensen schilderde die een beetje slaperig werden of een tikje beschonken waren bijvoorbeeld. Statige portretten vond hij maar saai.

Klik hier voor meer foto's

Hij komt hij komt.......

Op vijf december doet de Sint de school weer aan. Alle kinderen wachten vol spanning af. De schoentjes zijn gezet!

Het Nationaal schoolontbijt

Op woensdag 8 november heeft de hele school weer meegedaan aan het schoolontbijt. Alle kinderen hebben heerlijk gesmuld.